Zpracování osobních údajů - GDPR

Udělujete tímto souhlas obchodní firmě Zdeněk Kolář, se sídlem Macháčkova 48, 318 00 Plzeň, IČ: 49782665, (dále jen „Správce“), aby ve smyslu Nařízení Evropského parlamentu a rady (EU) 2016/679 o ochraně osobních údajů (dále jen GDPR) zpracovávala tyto osobní údaje: 

  • - jméno a příjmení
  • - e-mail
  • - telefonní číslo
  • - adresa / dodací adresa 
  1. Jméno, příjmení, telefonní číslo, e-mail a adresa je nutné zpracovat za účelem doručení objednaného zboží a vystavení daňového dokladu. Tyto údaje budou správcem zpracovány po dobu nezbytně nutnou, tedy po dobu nutné archivace daňových dokladů jak ukládají zákony ČR.

  2. S výše uvedeným zpracováním udělujete svůj výslovný souhlas. Souhlas lze vzít kdykoliv zpět, a to například zasláním emailu nebo dopisu na kontaktní údaje obchodní firmy.

  3. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem, osobní údaje však pro Správce mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:
    a. Poskytovatel softwaru, poskytovatel webhostingu, účetní firma
    b. Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá

  4. Vezměte, prosím, na vědomí, že podle zákona o ochraně osobních údajů máte právo:
    - vzít souhlas kdykoliv zpět
    - požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme
    - požadovat po nás vysvětlení ohledně zpracování osobních údajů
    - vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit
    - požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů
    - v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů obrátit se na nás nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů